Vi hjälper dig att räkna ut vad du behöver till ditt takbyte.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Profilplåt kännetecknas av kunskap
och kvalitet

Vi på Profilplåt arbetar för att lösa dina problem kostnadseffektivt och enkelt, samt hålla en mycket hög servicegrad.  Våra kunder ska känna sig trygga och säkra med oss som takleverantör. Och med mer än 100 års samlad erfarenhet och kunskap borgar det för kvalitet.

Alla ledande fabrikat/producenter får plats i vårt sortiment. Våra egna produkter räknas även in där eftersom vi använder råmaterial från certifierade producenter.

Historik
De första tio åren drevs verksamheten från Silje, två km från den nuvarande platsen i Bergsåker. Till en början såldes endast byggplåt, men genom åren har sortimentet utökats. Redan efter några år startade vi egen tillverkning av byggbeslag i tunnplåt, något som också utvecklats alltmer.

Vi har ett brett sortiment av plåt, egen produktion av tak/väggprofil/takpanneplåt, egen tillverkning av tillbehör i tunnplåt samt ett gediget sortiment av övriga tillbehör.

Profilplåt i Sverige AB ägs av Robert Johansson, Tommy Sjölin och Olle Skogsberg.

Utvald Produkt

 

Trp 20

Den vanligaste profilen bland trapetsprofilerna. En ekonomisk takprofil med täckande bredd 1 000 mm. Vi tillverkar plåten i rätt längd[...]

DETTA ÄR PROFILPLÅT
Kvalitet 100%
Service 100%
Sortiment 100%
Snabba leveranser 100%