Vi hjälper dig att räkna ut vad du behöver till ditt takbyte.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Cookie/GDPR Policy

Cookies

Vi använder cookies för att höja din upplevelse hos oss. En cookie är en liten textfil som sparas på din dator för att göra ditt besök på sajten smidigare. Eftersom de är så små har de ingen betydelse för datorns eller telefonens minne. Om du ändå skulle vilja stänga av funktionen gör du det i inställningarna på din webbläsare.

Samtycke till behandling av personuppgifter

När du delar med dig av dina personuppgifter tex namn, e-post och telefonnummer ger du ditt samtycke till behandling av personuppgifter enligt bestämmelserna i personuppgiftslagen (1998:204), ”PuL” och EUs allmänna dataskyddsförordning ”GDPR”

Den information som ni skickar till oss använder vi endast till kommunikation med Er som kund. Inga uppgifter blir utlämnade vidare till andra företag för behandling förutom när det krävs för att slutföra vårt åtagande tex för leverans till slutkund. I det senast nämnda fallet lämnas endast minsta möjliga uppgifter ut till transportören – Namn, Adress och Telefonnummer.

Personuppgifter enligt Datainspektionen (https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/rattslig-grund-for-personuppgiftsbehandling/) sparas för hantering av kundrelation. 

Det finns en skriftlig policy för personuppgiftshantering inom företaget och som är väl förankrad hos alla anställda.

Vill du veta mer?

Läs om cookies hos Post och telestyrelsen och information om GDPR hos Datainspektionen.

Vad har vi registrerat hos oss?

Kontakta oss för mer information eller ta del av vår policy (nytt fönster): https://drive.google.com/open?id=1JC_TI78UJxsWNlK60IT0KmDqB7x4LKcI